...ahol a lehetetlen csak egy újabb kihívás!

Bodrogi Áron
Bodrogi Áron, vezérigazgató

Nagyon fontos számunkra, hogy egy olyan szegedi székhelyű és bázisú munkahelyet teremtsünk és biztosítsunk a Kollégáinknak, valamint a folyamatos fejlődésre, tanulásra vágyó szakembereknek, ami biztonságot nyújt számukra a mindennapokban, legyen ez gazdasági vagy magánéleti szempontból bármely könnyebb, vagy nehezebb időszakban. Szeretnénk hosszú távú perspektívát adni Nekik, valamint egy olyan helyet, ahova szívesen jönnek be dolgozni, és ahol jól érzik magukat amellett, hogy szakmai értelemben valódi értékteremtésben lehet részük, és olyan projekteken dolgozhatnak, melyek eredményei, kivétel nélkül, hasznosításra kerülnek a különböző iparágakban.

Hisszük, hogy ha cégünk munkavállalói kiegyensúlyozottak, és érzik a bizalmat, a tiszteletet és a megbecsülést részünkről, akkor Ők is tudásuk legjavával fogják támogatni a vállalatot abban, hogy az üzleti céljainkat megvalósítsuk, és hosszú távon, az eddigiekhez hasonló eredményeket érjünk el! Nagyon büszke vagyok a Kollégáinkra és az elmúlt időszak közösen elért sikereire!

Csiha Márk
Csiha Márk, tulajdonos

Még 2009-ben ebben a szellemiségben alapítottam meg a Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.-t még egy garázsvállalkozásként. A piacon egyedülállónak mondott széles spektrumú problémamegoldó képességünknek és magas szaktudásunknak köszönhetően, mára már egy 50 főt foglalkoztató innovációs Zrt.-vé fejlődtünk. Ennél már csak a nálunk dolgozó szakemberekre vagyok büszkébb, akik ugyanebben a szellemiségben állnak az Önök által támasztott feladatokhoz és kihívásokhoz is,
... mert nálunk a lehetetlen csak egy újabb kihívás!

Idővonal

2022

Családbarát Vállalat lettünk

2022

Új összeszerelő részleggel és irodaépülettel bővül a cég telephelye

2022

Cégforma átalakulása: Kft.-ből Zrt.

2021

PGR és HERMES kiskereskedelmi kasszarendszer elindulása

Tavasszal elindul a PGR, a KITE Zrt. precíziós gazdálkodási rendszere és a HERMES kiskereskedelmi kasszarendszer. Mindkét informatikai és hardveres szolgáltatási eszközt, és azok szoftveres hátterét, fejlesztését a CSIHA Zrt. biztosítja.

2020

Modern gyártóüzem kialakítása

2020

ISO 9001 tanúsítvány megszerzése

Az ISO irányítási rendszer megfelelő alapot biztosít a CSIHA Zrt. számára, hogy magasabb szinten szolgálja ki ügyfeleit. Az ISO 9001 tanúsítvány garancia a fenntartható minőségi fejlődéshez és a vevői igények magasabb szintű kielégítéséhez.

2019

Április - irodaház, telephely vásárlása a városközpontban és költözés

Szeged központjába, egy 4 szintes irodaházba költözik a CSIHA Zrt. Az új épület mind a gyártás, mind a fejlesztés szempontjából új távlatokat nyit a cég életében, ráadásul szerencsés elhelyezkedése és belső parkolója az ügyfelek kényelmét is kiszolgálja.

2018

Csiha Márk tulajdonos átadja az operatív cégvezetést Bodrogi Áronnak

A szervezetfejlesztési folyamat első állomásaként Csiha Márk tulajdonos átadja a cégvezetést Bodrogi Áronnak.

2017

Elindul a CBA Magyarországnak fejlesztett PontMaster hűségkártya rendszerünk

2016

Szegedi Nagybani Piac komplett infrasuktúra vezérlő rendszerének kidolgozása

A cég életében az első igazi olyan nagy méretű projekt, amelyről már az első pillanatban tudni lehetett, hogy több milliárdos forgalmat kell kezelnie pénzügyi vonatkozásban is, természetesen azóta is hiba mentesen.

2013

Első országos méretű projektünk megvalósítása

A KITE Zrt. RTK torony hálózatának az egész országra kiterjedő távfelügyeleti hardverének tervezését és komplett üzemeltetését valósítottuk meg. A KITE Zrt. azóta is az egyik legnagyobb partnerünk a fejlesztési projektekben.

2012

Újabb bővülés a cégnél, immár dupla méretű területen

Kialakul a PC és szerver oldali szoftverfejlesztési részlegünk. A gyártásunk tovább növekszik. Ugyanebben az évben születik első komplex rendszerünk, a Dorozsmai Nagybani Piac jármű beléptető és fizető rendszere.

2011

A Csiha Kft. átköltözik egy irodaház 3 szobájába

Kiépül a tervezés részleg mellé a gyártás szervezeti egység.

2010

A garázs kibővül három garázsra

Ebben az évben történik a cég első nagyobb szériás sorozatgyártása, 6000 db áramgenerátor.

2009

Megalakul a Csiha Elektronikai és Szoftverfejlesztő Kft.

Csiha Márk alapító egy pici 17 m²-es garázsban, egy darab íróasztallal nekivág egy hosszú menetelésnek. A fő profil beágyazott mikrovezérlős elektronikai prototípus termékfejlesztés és programozás.

Támogatások, média