Csiha IoT Cloud

TELJES KÖRŰ FELHŐSZOLGÁLTATÁS
További információ Kipróbálom!

Mi az a Csiha IoT Cloud?

Az IoT Cloud egy speciális felhő alapú rendszer, amely az IoT elvárásainak megfelelően lett kialakítva. Cégünk sikeresen kifejlesztett egy olyan komplex rendszert, amellyel már több ezer eszköz párhuzamos kezelése is lehetséges.

A Csiha Cloud lehetővé teszi, hogy Ön bárhonnan, bármikor gyorsan és egyszerűen tudja kezelni eszközeit.

A Csiha IoT Cloud mint üzemeltető platform

A Csiha IoT platformot kifejezetten úgy fejlesztettük ki az évek során, hogy nagy, akár országos méretű infrastruktúrát/hálózatot is tudjon támogatni. Ilyen kiterjedt infrastruktúrára példa az országos lefedettségű GPS toronyhálózat (RTK), valamint a hazánkban elterjedt, több megyeszékhelyen és nagyvárosban működő közbringa rendszer. Hálózataink saját „felhővel” rendelkeznek, és több ezer általunk fejlesztett BABILON device csatlakozik hozzájuk.

Mi az a BABILON?

Technológia üzemeltetés

Technológia üzemeltetés

Legyenek biztonságban az ADATAI  

Cégünk fontosnak tartja, hogy adatai biztonságban legyenek, 
ezért bízza ránk, mi megvédjük azokat.

Miért mi?

Kipróbálom

Biztonságos, rugalmas, olcsó üzemeltetés

Visszakövethetőség

Olcsó fenntarthatóság

Biztonságos üzemeltetés

Rugalmas rendszer

Az általunk fejlesztett és forgalmazott rendszereinkben maximálisan törekszünk az adatbiztonságra, függetlenül attól, hogy éppen pénzügyi vagy hőmérséklet adatokat küldünk a végpontok között. Habár lehet, hogy első olvasásra túlzónak tűnik pl. egy kijelző estében, de számunkra az adatbiztonság a legfontosabb, így ügyfeleinknek tervezett rendszerek esetében a lehető legmagasabb biztonsági szintekre törekszünk. Nem hagyjuk, hogy akár a legkisebb információmorzsa is illetéktelen kezekbe kerüljön, vagy elvesszen. A biztonságos üzemeltetés másik alappillére a jogosultságok kezelése. A BABILON rendkívül magasfokú jogosultságkezelést tesz lehetővé a felhasználók számára: pontosan definiálható, hogy ki milyen eszközöket, beállításokat láthat, mit módosíthat.

Fontosnak tarjuk, hogy egy ilyen komoly, nagyméretű rendszernél mindennek legyen „gazdája”, mindennek legyen felelőse. 

A visszakövethetőség érdekében mindent historikusan tárolunk. Nem csak az eszközökről beérkező információk tárolódnak, hanem minden módosítás és esemény is. A rendszer naplózza, hogy ki és mikor jelentkezett be, mit módosított, mikor módosította és miről mire módosította, vagy adott esetben mit törölt. A tárolt események bármeddig elérhetők.

A BABILON-ban lehetőség van arra is, hogy számos, más forrásból (harmadik féltől) származó eszközt is integráljunk a BABILON rendszerébe. 

Nem csak szoftveres integrációra, hanem hardveres integrációra is képesek vagyunk, így sok esetben még költséghatékonyabbá és egyszerűbbé tudjuk tenni az infrastruktúra fejlesztést.

A BABILON rendszerben nagyon alacsony adatmennyiséget igénylő üzenetekkel kommunikálunk, ezért a forgalmazott adatmennyiség mind GSM, mind pedig hagyományos hálózat esetén rendkívül alacsony.

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat

Lépjen kapcsolatba velünk!

Nyertes pályázataink:

Nyertes pályázataink: